0 Ваша Кошик
0
Вартість доставки в Луганськ - 250 грн

Уточнюйте, про можливість доставки та наявність квітів/товарів у потрібному вам місті, перед оплатою. Viber, WhatsApp, Telegram - +380974077575

Букет квітів - Сонечко

LG-1080
4813 грн
По розміру:Середній
Висота:50-60 см
Діаметр:31-40 см
Склад:17 жовтих кущових хризантем, упаковка
Особливості товару:Під «ціною» мається на увазі вартість надання послуги доставки продукції з супермаркету, але не продаж алкогольної продукції. У вартість включені всі витрати. Зовнішній вигляд товарів і їх виробник може відрізнятися від представлених на фото. Деякі складові даного товару можуть бути замінені відповідно до політики заміни
Букет із 17 жовтих хризантем

На цій сторінці розміщені всі способи оплати, якими Ви зможете оплатити Ваше замовлення. Оплатити замовлення Ви зможете відразу ж після його оформлення.

Для того, щоб побачити способи оплати доступні конкретно Вам - виберіть в якій країні Ви знаходитесь.

Натисніть на потрібному способі оплати, щоб побачити більш детальну інформацію про нього.

Назва способу оплати Термін зарахування


Виберіть місто, щоб дізнатися вартість доставки:

Вартість доставки в Луганськ - 250 грн

Доставка виконується в будь-який населений пункт Луганської області. Якщо населеного пункта, куди Вам потрібна доставка немає в списку - зв'яжіться з нами і ми повідомимо Вам вартість доставки в потрібний вам населений пункт.

Спасибо Вам огромное!!! Доставку выполнили для родителей, хотя связи с получателями не было, и курьеру пришлось постучать-позвонить, чтобы его заметили :) Вы лучшие!